Puhuin valtuustossa 29.8. Töölön torin alkuperäisen käytön puolesta. Toria ei ole suunniteltu pysäköintikentäksi. Tässä käytössä se kuitenkin on lyhyen toriajan ulkopuolella. Näkymät on ikävät. Miettikääpä miltä Hakaniemen tori näyttäisi, jos se illan tullen täyttyisi autoista. Asukkailla ja yrittäjillä olisi halua saada tori takaisin toriksi ja monenlaiseen tapahtumakäyttöön.

Yritin puhua pysäköinnin siirtämisestä tai rajoittamisesta kaupunkisuunittelulautakunnassa, kun päätimme Taka-Töölön perustettavasta pysäköintihallista. Uusia paikkoja tulee peräti 800 kpl.  Silloin tukea ei tullut muilta puolueilta. Ilokseni ja hieman yllätyksekseni 29.8.  valtuustokäsittelyssä ponteni meni läpi. Enemmistö päätti, että Taka-Töölön pysäköintihallin myötä maanpäällisen pysäköinnin vähentämisestä tutkitaan mm. Töölöntorin osalta. Samalla pyritään vapauttamaan lisää tilaa pyöräväylille ja ratikoille.