Olen tehnyt Marin kanssa yhteistyötä erityisesti tutkimuksen ja kulttuurin aseman vahvistamiseksi. Mari on ahkera kansanedustaja ja ansaitsee jatkon eduskunnassa.

Outi Alanko-Kahiluoto

kansanedustaja, Helsinki

Olen oppinut tuntemaan Mari Holopaisen ahkerana ja aikaansaavana kansanedustajana ja kaupunginvaltuutettuna. Arvostan suuresti Marin kykyä tehdä yhteistyötä ja ottaa muut mukaan. Mikä parasta, Marilla on arvot kohdallaan kun mietitään tämän ajan suurimpia poliittisia kysymyksiä.
Leo Stranius

toimitusjohtaja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja

Olen ollut vaikuttunut Marin väsymättömästä työstä vastuullisemman kaivoslain puolesta. Sitä tarvitsevat niin Suomen luonto kuin asukkaatkin.

Oras Tynkkynen

kansanedustaja 2004-2015

Tutustuin Mariin Kaivostoiminnalle RAJAT -kansalaisaloitteen vireillepanon yhteydessä. Hän työskenteli sinnikkäästi kaivoslain uudistamisen eteen. Mari teki minuun suuren vaikutuksen aitoudellaan ja sillä, että hän tutustuu asioihin perinpohjaisesti. Mari on älykäs talousosaaja, joka saa myös asioita aikaan. Jaamme Marin kanssa vahvan näkemyksen siitä, että taloutta ja luontoarvoja ei tarvitse asettaa vastakkain. Jos teemme fiksuja valintoja voimme edistää tulevaisuutta jossa talous, luonto ja ihmiset voivat hyvin.

Miisa Mink

yrittäjä, Saimaa ilman kaivoksia ry:n perustaja, kansanedustajaehdokas

Mari on poliitikkona luotettava ja periksiantamaton. Olen oppinut, että Marilta voi aina kysyä, jos joku asia askarruttaa, eikä koskaan tule sellaista fiilistä, että tätä ei olisi pitänyt kysyä, vaan Mari haluaa aina auttaa ja yrittää ymmärtää.

Noora Koponen

kansanedustaja

Mari on jo pitkään ajanut valtuustossa helsinkiläisten lasten asiaa ja oikeutta laadukkaaseen varhaiskasvatukseen.

Anna-Maija Kuokkanen

varhaiskasvatuksen opettaja

Mari osaa ja haluaa kuunnella. Mari ei elä kuplassa!

Hän toimii sitkeästi luonnon, kulttuurin ja meidän kansalaisten paremman ja oikeudenmukaisemman tulevaisuuden puolesta.
Nina Kallonen

varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kuntoutuksen asiantuntija, tanssipedagogi

Mari on jo ensimmäisellä kaudellaan kansanedustajana osoittanut, että hänellä on ainutlaatuinen kyky ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja lainsäädännön vaikutuksia koko yhteiskuntaan. Tässä ajassa korostuu tarve kansanedustajille, jotka osaavat rakentaa kestävää hyvinvointia niin talouden kuin ympäristön asettamissa puitteissa ja tehdä vaikuttavaa yhteistyötä yli puoluerajojen. 

Reetta Hyvärinen

sivistyspalvelujen suunnittelupäällikkö

Mari on inhimillinen talousosaaja, joka ymmärtää pienyrittäjien ja palvelualojen merkityksen talouden koko kuvassa. Tulevaisuuden työpaikat syntyvät pk-yrityksiin tai yrittäjyyden kautta. Onneksi Mari on mukana politiikassa!

Maria Korpisalo

yrittäjyysvalmentaja, yrittäjä

Mari Holopainen är inlyssnande, på läst och driven. Hennes engagemang är unik. Mari har under året arbetat för att öka fysiska tillgänglighet i Helsingfors stad. Detta arbete har medfört att frågorna åter kommit upp på agendan.
Veera Florica-Rajala

jurist, aktivist

Tarvitsemme eduskuntaan asiantuntemusta ja vastuullista vaikuttamista. Näitä molempia löytyy Mari Holopaiselta. Lisäksi Mari on lämmin ja helposti lähestyttävissä.

Mari Kauhaniemi

kaupunginvaltuuston 2. vpj, Kerava

Tutustuin Mariin energiatehokkuutta käsittelevässä Muutosta Ilmassa –ohjelmassa. Äänestän Maria, koska hänelle on tärkeää Suomen talouden uudistuminen ja startup-yritysten menestyminen maailmalla.

Anne Puukko

yrittäjä

Marin äänestäjä saa todella hyvää vastinetta äänelleen. Kaupunkisuunnittelulautakunnassa Mari ei tunnu edustavan itseään tai vain puoluettaan vaan helsinkiläisiä. Kokouksissa hän uskaltaa vastaanotosta piittaamatta kysyä ja kyseenalaistaa asioita, joita toiset saattavat pitää itsestäänselvinä. Lautakunnassa hän nostaakin esiin huolia, joita kaupunkilaiset ovat käsittelyssä olevasta asiasta tuoneet ilmi. Minulla on sellainen mielikuva, ettei Mari tarvitse politiikkaa, mutta Helsinki kyllä tarvitsee Maria ja hänen kaltaisiaan.

Satu Erra

kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsen 2008–2011, SDP