”Marin valtuustotyöskentelyä on ollut ilo seurata. Hän hoksaa nopeasti, mikä asiassa on oleellista, millä keinoin sitä voi muuttaa paremmaksi ja miten mm. resurssien rajallisuuden vuoksi asioita on uskallettava laittaa tärkeysjärjestykseen. Mari on taitava neuvottelija ja on ihailtavasti herättänyt luottamusta myös muiden ryhmien päättajien keskuudessa.”

Tuija Brax, kansanedustaja

”Minulla oli ilo työskennellä Marin kanssa eurovaalien aikaan. Tuolloin vaikutuin hänen tehokkuudestaan ja jämptiydestään. Taidoista on paljoa apua kansanedustajana.”

Oras Tynkkynen, kansanedustaja

”Toivon kaupunkisuunnitteluosaamisen vahvistuvan valtuustossa ja siksi toivon ääniä myös Marille.”

Osmo Soininvaara, kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu

”Marin äänestäjä saa todella hyvää vastinetta äänelleen. Kaupunkisuunnittelulautakunnassa Mari ei tunnu edustavan itseään tai vain puoluettaan vaan helsinkiläisiä. Kokouksissa hän uskaltaa vastaanotosta piittaamatta kysyä ja kyseenalaistaa asioita, joita toiset saattavat pitää itsestäänselvinä. Lautakunnassa hän nostaakin esiin huolia, joita kaupunkilaiset ovat käsittelyssä olevasta asiasta tuoneet ilmi. Minulla on sellainen mielikuva, ettei Mari tarvitse politiikkaa, mutta Helsinki kyllä tarvitsee Maria ja hänen kaltaisiaan.”

Satu Erra, kaupunkisuunnittelulautakunnan varajäsen 2008–2011, Sdp